Advertisement

Aslihan Güner - Aslihan Guner🌺, 2020 | Kızıl saç rengi, Aktrisler, Ünlüler - Her mother is from malatya, while her father is from sivas.

Aslihan Güner - Aslihan Guner🌺, 2020 | Kızıl saç rengi, Aktrisler, Ünlüler - Her mother is from malatya, while her father is from sivas.. Kameralar karşısına ilk defa 2002 yılında 'sırlar dünyası' adlı televizyon dizisi ile geçmiştir. Şefkat tepe dizisinde birlikte rol aldığı ve rol gereği 3 kez nikah masasına oturduğu. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel aslıhan güner haber geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aslıhan güner haber sayfamızda. Gibi bir çok soru merak konusudur. İlk deneyimi 2002 yılında yapılan sırlar dünyası isimli diziyle olmuştur.

She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve sırlar sünyası ile adımın attığı sinema sektöründe kendisine çok önemli yer edinmiştir. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok uzun bir süredir televizyonlarda görmüş olduğumuz ünlü oyunculardan aslıhan güner kimdir? Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aslihan Guner | Giyim, Ünlüler, Fotoğraf
Aslihan Guner | Giyim, Ünlüler, Fotoğraf from i.pinimg.com
Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena, çemberimde gül oya, kuzey rüzgarı, asi, bir zamanlar osmanlı kıyam, her şey yolunda merkez, kızıl elma, kehribar ve diriliş: Üstsüz güneşlendiği dikkatlerden kaçmayan güner, daha sonra denize girerek ferahlamayı da ihmal etmedi. 2002 yılında sırlar dünyası'nda oynayarak başladığı oyunculuk kariyerinde 2004'te büyük buluşma ve çocukların severek izlediği en i̇yi arkadaşım adlı. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner kısaca özgeçmişi, mesleği nedir? 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu.

Bahara yolculuk (2015) and eksi 18 (2006). 2 kız kardeşi ve 1 erkek kardeşi vardır. 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel aslıhan güner haber geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aslıhan güner haber sayfamızda. İlk rol aldığı film 2002 yılında gösterime giren sırlar dünyası'dır(2002). Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu? Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com, sabah.com.tr, dizihaberi.tv, haberport.com, 09.09.2019), aslıhan güner (sinematurk.com. Annesi malatyalı, babası sivaslı olan güner, 4 çocuklu bir ailenin en büyüğüdür. Güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Çok uzun bir süredir televizyonlarda görmüş olduğumuz ünlü oyunculardan aslıhan güner kimdir? İlk rol aldığı film 2002 yılında gösterime giren sırlar dünyası'dır(2002). Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Çok ama çook teşekkür ederim. 2 kız kardeşi ve 1 erkek kardeşi vardır.

Güzel Oyuncu Aslıhan Güner Kılıç, Diriliş Ertuğrul'da ...
Güzel Oyuncu Aslıhan Güner Kılıç, Diriliş Ertuğrul'da ... from foto.sondakika.com
Üstsüz güneşlendiği dikkatlerden kaçmayan güner, daha sonra denize girerek ferahlamayı da ihmal etmedi. Bütün cevapları oluşturduğumuz bu makalemizde. Babası sivaslı, annesi ise malatyalıdır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. Aslıhan güner kısaca özgeçmişi, mesleği nedir? Aslıhan güner , 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. İlk deneyimi 2002 yılında yapılan sırlar dünyası isimli diziyle olmuştur.

Aslıhan güner, tümay özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Toplam 174 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Aslıhan güner kimdir nereli kaç yaşında?, aslıhan güner biyografisi boyu kaç oynadığı diziler ve filmler. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Ailesi köken olarak annesi aslen malatyalı ve babası ise sivaslıdır. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Deneyimli oyuncu tümay özokur ajansı ile çalışmaktadır. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Günümüzde halen etkin durumda olan türk dizi oyuncusu farklı farklı filmlerde rol almış ve hepsinin üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel aslıhan güner haber geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aslıhan güner haber sayfamızda. Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Güzel oyuncunun aynı zamanda neslihan ve yasemin isminde 2 kız kardeşi ve 1 erkek kardeşi bulunmaktadır. Daha sonra büyük buluşma, en i̇yi arkadaşım, selena, çemberimde gül oya gibi dizilerde de yer almıştır. Aslıhan güner kimdir nereli kaç yaşında?, aslıhan güner biyografisi boyu kaç oynadığı diziler ve filmler. Aslıhan güner, oyunculuk kariyerine küçük rollerde yer alarak başlamıştır.

Aslıhan Güner | Ünlüler, Kızlar, Fotoğraf
Aslıhan Güner | Ünlüler, Kızlar, Fotoğraf from i.pinimg.com
Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Oyunculuğa duymuş olduğu ilgi nedeniyle barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam:

(showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com, sabah.com.tr, dizihaberi.tv, haberport.com, 09.09.2019), aslıhan güner (sinematurk.com. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Üstsüz güneşlendiği dikkatlerden kaçmayan güner, daha sonra denize girerek ferahlamayı da ihmal etmedi. Aslıhan güner kimdir nereli kaç yaşında?, aslıhan güner biyografisi boyu kaç oynadığı diziler ve filmler. 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Sizlerin de tüm izleyicilerimizin de emeklerine,yüreğine sağlık. Aslıhan güner hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada ise detaylarıyla birlikte aslıhan güner hayatı ve yaşamı, kaç yılında doğdu? She is an actress, known for kuzey yildizi (2019), selam: Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İlk rol aldığı film 2002 yılında gösterime giren sırlar dünyası'dır(2002). Kameralar karşısına ilk defa 2002 yılında 'sırlar dünyası' adlı televizyon dizisi ile geçmiştir. Annesi malatyalı, babası sivaslı olan güner, 4 çocuklu bir ailenin en büyüğüdür. Facebook'ta 10 bin beğeniye, 15 bin takipçiye ulaştık ve kocaman bir aslıhan güner ailesi olduk!

Şefkat tepe dizisinde birlikte rol aldığı ve rol gereği 3 kez nikah masasına oturduğu aslıhan güner. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner.

Posting Komentar

0 Komentar